Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2011 19:40 - Автовишки – как да изберем правилните
Автор: avtovishki Категория: Бизнес   
Прочетен: 1502 Коментари: 0 Гласове:
1



Предполагам на всеки от нас се е налагало да извършва някаква дейност на високо и неудобно място. Най-често срещаните нужди по това време – есенно, зимният период са подрязване на клони на дървета, пречещи на електрическото захранване, ремонт на улуци и отводнителни системи на покрива, претърсване на керемиди, монтиране на козирки и други покривни конструкции.
Автовишките биват много различни видове, с различни предназначения.

Високо-проходими автовишки
Много практични са автовишките изградени върху високо-проходими машини – трактори, 4х4 бусове, 4х4 и 6х6 камионите също. В зависимост от условията и нуждите се използват подходящите модели. Тези типове автовишки се ползват често при извършване на работи в пресечени местности или черни пътища в населени места или извън тях. Като за тежки операции се използват специализираните тежки високо-проходими камиони с автовишки. Този тип автовишки са предлагани у нас от доста време.

Автовишки с висок обсег на действие
Тези специализирани машини се използват от общини, ТЕЦ-ове, електро- дружества, фирми за поддръжка на сгради и високи строителни, фирми за окабеляване, фирми за обслужване на високи здания и нестандартни постройки. Такъв тип автовишки се предлагат от скоро и у нас.

Масовите автовишки
Те са най-често срещаните и най-често използваните. Може да се видят обикновено в нашето ежедневие при монтаж и обслужване на билбордове, фасади на леснодостъпни и относително ниски сгради. При електрическата мрежа в населени места се използват масовите вишки за разчистване на електро трасетата от клони.


При нужда от автовишки е добре да определите целите, които ще изпълнявате и внимателно да се опитате да предвидите възможни проблеми и усложнения. Целта е да наемете правилната машина и да свършите работата без изненади.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: avtovishki
Категория: Бизнес
Прочетен: 37918
Постинги: 8
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930